Hirdetés

Még egy bőrt húz le az Adobe a Flash-ről



|

A minőségi 3D Flash játékok fejlesztőit hamarosan jutalékra kötelezi a cég.

Hirdetés

Köszönhetően az iPad-nek és Steve Jobsnak igen sok vita kíséri a Flash és a HTML5 életútját. Akárhogy is nézzük azonban, a Flash-re ezerszám elérhetők játékok, míg a HTML5 – fejlesztés alatt lévén – még csak részeredményekkel dicsekedhet. Az Adobe most úgy gondolta, hogy egy profi, multiplatformos játékfejlesztő eszköz többet ér annál, mint amit az Adobe CS-ért fizettek a fejlesztők, a Flash 11.1-re illetve az abban rejtező Stage 3D motorra épülő menőbb játékok készítőitől augusztustól kér némi extra pénzt. Megeshet még az is, hogy ez új motivációt ad a fejlesztőknek, hogy inkább a HTML5 irányában gondolkodjanak.

 

 

Hogy pontosan mely alkalmazások esnek bele az „adózott sávba”, az kiderül testvérlapunk, a DevCorner híréből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.