Hirdetés

1 terabájt ingyen a felhőben



|

A Baidu és a Qihoo 360 Kínában 1 terabájtnyi tárhelyet ad ingyen.

Hirdetés

Első pillantásra már az a tárhely is nagynak tűnik, amit a Dropbox, a Box és a riválisaik adnak ingyenesen. Ahogy aztán elkezdjük feltölteni az összes fotónkat a biztonsági mentés kedvéért, egyből szűkösnek érezzük, egy idő után pedig elenyészőnek. 

Hirdetés

Két kínai óriás gondoskodik róla, hogy az ügyfeleik ne érezzenek így: a Baidu és a Qihoo 360 1 terabájtnyi ingyenes tárhelyet biztosít a felhasználóknak. Ezzel a jelenlegi szolgáltatások maximum 50 gigabájtos ajánlata nem, hogy versenyezni képtelen, de szinte már nevetségesnek is mondható. Ráadásul a legtöbb helyen az 50 gigabájt eleve elérhetetlennek számít, csak kevesen adnak ennyit alapból. 

Hozzájutni az 1 terabájthoz azért nem olyan könnyű, néhány lépést teljesíteni kell a használatba vétel előtt. A Baidu például azt kéri, hogy jelentkezzenek be az ügyfelei egy otthonról használható, online fizetési platformra, ott pedig egy nagyon kicsi összeg befizetése és egy regisztrálás után már meg is van az ingyen 1 terabájt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.