Hirdetés

13,3 százalékon a Marshmallow



|

A legutóbb még 10,1 százalékon állt a Marshmallow.

Hirdetés

Frissült az Android mobilos operációs rendszerrel kapcsolatos statisztika, amelyből kiderült, hogy a Marshmallow piaci részesedése tovább emelkedett. 

Hirdetés

A hivatalos számadatok alapján júniusban az összes aktív androidos eszköz 13,3 százalékán futott az aktuális robotos rendszer. Ez újabb emelkedés a májusi 10,1 százalék után. 

Továbbra is a Lollipop a legelterjedtebb verzió a maga 35,1 százalékos piaci részesedésével. Második a KitKat 30,1 százalékkal. 

A korábbi verziók fokozatosan, de eltűnnek - érdekes módon viszont az Android Froyo 6 éves kora ellenére halhatatlan, mert még mindig rajta van a listán 0,1 százalékkal. 

Az Android verziójánál is fontosabb azonban, hogy a Google Play Szolgáltatások naprakész legyen egy-egy készüléken. 

Eközben úgy néz ki, hogy 1-2 hónapon belül megérkezik az Android 7.0 Nougat végleges kiadása. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.