Hirdetés

24 óra alatt 1 millióan álltak a Megához



|

A Dropboxnak több mint fél évbe telt ugyanezt a mérföldkövet elérni.

Hirdetés

Kim Dotcom felhő-alapú tárhelye igazán jól indult, hiszen mikor néhány nappal a start előtt kiderült, hogy 50 gigabájtot kínál majd ingyenesen, már akkor igen népszerűvé vált. Mint kiderült, a várakozások nem voltak túlzóak, ugyanis már az első 24 órában több mint 1 millióan regisztráltak a szolgáltatásra. Érdekesség, hogy a Dropboxnak anno ez több mint fél évbe telt.

A Mega az első 100 000 felhasználóját már egy órán belül megszerezte, és csak néhány plusz órába telt az első 250 000. Az érdeklődés akkora volt, hogy a Mega egy ideig offline volt a terhelés miatt - ez még Dotcomot is meglepte. 

Az oldal alapítója egyébként a tudás és az oktatás platformjának látja a Megát, amely nagyon figyel a biztonságra. A Mega mint cég, sehogyan nem tudja megmondani, hogy a felhasználói hogyan használják vagy éppen mit tárolnak és osztanak meg rajta, köszönhetően a használt titkosításnak, ami minden feltöltőre kötelező érvényű. Ennek ellenére nem teljesen anonim a feltöltött tartalom, hiszen a fiók regisztrációjakor hátrahagyjuk az IP-címünket és a többi megadott személyes adatunkat is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.