Hirdetés

300 millió Messenger felhasználó havonta



|

A statisztikák szerint ennyien használják a szolgáltatást minden hónapban.

Hirdetés

A Microsoft megosztott pár érdekes statisztikát a Windows Live Messenger szolgáltatásukkal kapcsolatban, amelyből kiderül, hogy 76 országból, 48 nyelven több mint 300 millióan használják a Messengert havonta.



Országokra lebontott statisztikákat is kapunk, ebben sajnos nem szerepel az Egyesült Államok, mivel ott az AOL AIM szoftvere a legnépszerűbb üzenetküldő 50 százalék körüli piaci részesedéssel.



Pár érdekes adat, a nyilvánosságra hozott statisztikákból:

  • Havonta az emberek összesen 163 milliárd percet Messengereznek, ez az interneten töltött teljes idő 9,4 százaléka
  • A felhasználók több mint 40 százaléka minden nap bejelentkezik – ez 130 millió felhasználót jelent naponta
  • Egy átlagos napon másfél milliárd beszélgetés indul és kilenc milliárd üzenet cserél gazdát
  • Csúcsidőben egyszerre több mint 40 millió felhasználó van bejelentkezve a hálózatba
  • Brazíliában a legnagyobb, 65 százalék, a Live Messenger felhasználók aránya az internetezők körében. Igen jól szerepelt még Kanada és Spanyolország (48-48 százalék) valamint Franciaország is (47 százalék)



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.