Hirdetés

350 000 dollárt fizet a Google egy Nexus feltöréséért



|

A legnagyobb díjazás értéke 200 000 dollár a Project Zero Prize versenyben.

Hirdetés

A Google legkevesebb 350 000 dollárt fektet a Project Zero Prize versenyébe, amelynek keretében az a feladat, hogy valaki feltörjön egy Nexus 6P vagy Nexus 5X okostelefont. 

Hirdetés

Mindezt úgy kell megtenni, hogy csak a készülékhez tartozó telefonszám és e-mail cím ismert. Szintén feltétel, hogy a sérülékenységen keresztül távolról kell tudni kódot végrehajtani mindkét készüléken úgy, hogy egy e-mail vagy szöveges üzenet lesz megnyitva. 

A Google azt reméli, hogy a verseny révén eddig nem ismert réseket találhat, amiket így be tud foltozni, és a jövőben megvédeni az eszközeit minden hasonló esetben. 

Egy bizonyos hibát csak az használhat, aki elsőként fedezte fel, vagyis nem csak ügyesnek, gyorsnak sem árt lenni. 

A hat hónapos verseny fő díjazása 200 000 dollár, de a második és a harmadik helyezett is kap 100 000, valamint 50 000 dollárt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.