Hirdetés

A Bing már nem kicsi a Mozillának



|

Megjelent a Bing-es Firefox. Véget érhet a Google keresőjének egyeduralma a böngészőben.

Hirdetés

Nagyjából két évvel ezelőtt a Mozilla még nem tartotta a Microsoft keresőjét elég népszerűnek ahhoz, hogy azt szerepeltesse a kiválasztható keresők listájában, arról meg pláne nem lehetett szó, hogy azt alapértelmezett keresőnek állítsa be. Így maradt a Google kizárólagossága, amely nem is csoda, mivel tavaly a Mozilla Alapítvány bevételeinek oroszlánrészét a Google adta (körülbelül 90 százalékot). A két cég közötti hároméves megállapodás idén november ér véget, és úgy tűnik, hogy azt nem változatlan formában folytatják majd tovább.

 



Megszűnik ugyanis majd a Google egyeduralma a Firefoxban, hiszen a Mozilla tegnapi bejelentése szerint lesz egy Bing-es verzió is, amelynél már a Microsoft megoldása lesz az alapértelmezett kereső. A termék "Firefox with Bing" néven már elérhető, egy külön telepítőcsomagként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.