Hirdetés

A C6 után a Nokia E72 is frissült



|

Érdemes minél előbb sort keríteni a komoly javítás telepítésére.

Hirdetés

Pár napja a finn vállalat 250-nél is több hibát javító frissítést adott ki a C6-os készülékéhez, de úgy tűnik, hogy ez csak a kezdet volt. Ma elérhetővé vált ugyanis a QWERTY-billentyűzettel is felszerelt E72-höz a 051.018-as verziójú firmware, amelyben nagyjából 450 módosítás kapott helyet.

 

Nokia E72
Nokia E72

 


Nem kizárólag hibajavításokról van szó: a szoftver tartalmazza az Ovi Music, az Ovi Store, az Ovi Files widget, a Lotus Notes, a Smart Connect, és a QuickOffice legújabb verzióját is - utóbbi már elboldogul a Microsoft Office 2007 formátumaival is. A Nokia Chat a 2.0-ás verzióra frissült, a Windows Live pedig eltávolításra került.


A szimpla javítások közt találhatóak teljesítménnyel és stabilitással kapcsolatosak is, újrarendezték a menürendszert, továbbá javítottak az e-mail kliens, a naptár, és a névjegyzék használhatóságán. Maga a frissítés 11 MB méretű, a komplett firmware pedig 277 megabájtos - bár a teljes újratelepítésnek nincs túl sok értelme.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.