Hirdetés

A Google-nek is van már Prisma-riválisa



|

Az effajta appok híres művészek stílusában készítenek festményt a képeinkből.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban egyre kedveltebbé váltak azok az appok, amelyek erős szűrők segítségével híres művészek stílusában megalkotott festményekké alakítják át a képeinket. 

Hirdetés

Ilyen a Pikazo, a Prisma, a Lucid, és immáron egyre nagyobb a kínálat. Az első megoldásoknál a képeket még fel kellett töltenünk a felhőbe, majd némi várakozás után visszakaptuk azokat átalakítva. 

Az újabbak algoritmusai egyszerűsödtek, és valós időben intézik az átalakítást. Van, amelyik olyan gyors, hogy videókra is használható. 

A jelek szerint a Google mérnökei sem akartak kilógni a sorból, ezért bemutattak egy projektet, amelyet könnyű és flexibilis algoritmusokra építenek. 

Ezeknek hála több eltérő festési stílusból lehet válogatni, majd élőben kombinálni a hatásokat. Mindegyik stílus erőssége csúszkával állítható, így a lehetőségek száma egész nagy. 

Külön appról egyelőre nem volt szó, de egyes vélemények szerint nem lenne meglepő, ha a Google Fotók rövidesen új funkcióval bővülne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.