Hirdetés

A Kennedy Űrközpont 3D-ben



|

Korábban soha nem látott helyek a Photosyth technológiával megjelenítve.

Hirdetés

Beszámoltunk már korábban is a Microsoft Photosynth technológiájáról, amely rengeteg két dimenziós felvétel használatával ér el (közel) három dimenziós hatást, ráadásul mindezt a webböngészőben. Eddig csak különféle túristalátványosságokat nézhettünk meg ennek segítségével, de a Microsoft és a NASA közreműködésének köszönhetően, most már ellátogathatunk a Kennedy Űrközpontba is. Többek között megnézhetjük az Endeavour űrsiklót felszállás előtt, vagy az úgy nevezett Vehicle Assembly Building összeszerelő-épületet is.

A két cég további együttműködést is tervez, többek között szeretnék közelebb hozni az internetezőkhöz a Nemzetközi Űrállomást, a Hubble teleszkópot, sőt a Holdon és a Marson lévő leszálló-helyeket is.

 

 

ende_k.jpg

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.