Hirdetés

A Microsoft csak a legújabb Internet Explorer-t támogatja



|

A Microsoft 2016-tól csak az aktuális Internet Explorer-t látja el biztonsági frissítésekkel.

Hirdetés

A böngésző piacból igen komoly részesedést hasít ki a játékra is alkalmas Internet Explorer, leginkább persze azért, mert minden Windows operációs rendszert futtató gépen alapból megtalálható. Az egyéni és üzleti felhasználók jókora része azonban manapság is régi, nem aktuális verziókat használ, ezen kíván változtatni a Microsoft új döntésével. 2016. január 12-től kezdve a redmondiak csakis a legújabb Internet Explorer kiadáshoz készítenek biztonsági- és támogatási frissítéseket.

 

Hirdetés

 

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy ha IE8-at használunk Windows Vista vagy 7 OS-sel, akkor frissítenünk kell azt, újabb rendszerek esetében pedig meg kell győződnünk, hogy az Internet Explorer 11-et telepítettük. A 8-as jelzésű böngésző támogatásának befejezése persze nem jelenti egyben karrierje végét is, elég, ha a Windows XP támogatásának felfüggesztése utáni életpályájára gondolunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.