Hirdetés

A Microsoft már a garázsban van



|

Hamarosan Microsoft oprendszer fut a Ford személyautóiban.

Hirdetés

A Microsoft nem elégszik meg az egyszerű számítógépes piaccal, újabban a személyautó piacon próbálja hasznosítani a már megszerzett tapasztalatait. A próbálkozás nem újlkeletű, a cég korábban - igaz csekély sikerrel - már próbálkozott az autós piacon. A mostani szoftverről annyit lehet tudni, hogy elsősorban a vezeték nélküli Bluetooth megoldásokra alapoz. Segítségével hallgathatunk zenét, elolvashatjuk leveleinket és kihangosítóként is alkalmazhatjuk. A kiszivárgott információk arra engednek következtetni, hogy a szoftver a Windows Mobile verziójára fog hasonlítani. Arról egyelőre semmilyen információ nincs, hogy az autó vezérlésében is részt vesz-e a Sync nevű szoftver, ám véleményünk szerint erre még várni kell.

 

ford.jpg

 

Kezdetben a Focushoz és a Taurushoz opcióként lesz rendelhető, majd a tervek szerint a későbbiekben az összes Ford modellhez elérhető lesz. A Sync a január végi Las Vegasban megrendezésre kerülő a CES-en kerül bemutatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.