Hirdetés

A mobilos Edge is kap kiegészítőket



|

Az Anniversary Update-nek hála nyáron már a mobilos Edge felhasználói is örülhetnek.

Hirdetés

A Microsoft az utóbbi időben a saját bevallása szerint is inkább az asztali Windowsra és a hibrid laptopokra koncentrált, mintsem a mobilos Windowsra. 

Hirdetés

Ennek ellenére a Microsoft egy érdekes meglepetéssel készül mobilfronton: az Edge böngésző mobilos verziója is kap kiegészítőket. 

A redmondiak ígérete szerint a beépülők valamikor idén nyáron lesznek elérhetőek a mobilos Edge böngészőhöz - a lehetőséget az Anniversary Update biztosítja majd. 

Egyelőre úgy tűnik, hogy a kezdetekben az AdBlock, a OneNote Web Clipper és a Microsoft Translator lesz elérhető. A fejlesztők szabadon nyújthatnak be új kiegészítőket a Windows Áruházba, de egyelőre nem tudni, mennyire sikerült őket megnyerni. 

A 2015-ös Build konferencián még úgy nézett ki, hogy eleinte nem megoldható a mobilos Edge kiegészítőkkel való felturbózása, de a jelek szerint a teljesítménybeli és felületkezelési gondokat sikerült megoldani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.