Hirdetés

A nevem 7, Windows 7



|

Fogalomzavarba nem fogunk kerülni, a Windows 7 egyszerűen Windows 7 lesz.

Hirdetés

A fent nevezett úriember magyarázata szerint egyszerűen azért lett ez a név, mert „ennek van értelme”. A Microsoft nem akart egy újabb fantázianévvel előrukkolni, mint például a Vista vagy az XP, és erre nem is volt komolyabb indokuk. A Windows 7-ben használt kernel tulajdonképpen a Windows Server 2008 kernelének csupán egy továbbfejlesztett változata, és a kezelőfelület is ismerősként nézhet majd vissza az Office 2007-ből.

Részletesebb információkra az október végi Professional Developers Conference-en, és a november eleji Windows Hardware Engineering Conference-en számíthatunk. Addig nem marad más, várjuk mit sütnek ki a mesterek.

viennapq8_2.jpg


További részleteket az említett blogbejegyzésben találhatunk a Vista Blogon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.