Hirdetés

A PC World olvasóinak operációs rendszeréről egy kiváló szoftver gondoskodik



|

Kényes jószág egy PC, rengeteget kell érte tenned, hogy biztonságos, gyors és megbízható legyen. Vagy telepítheted ezt a programot, amely mindent elvégez helyetted.

Hirdetés

Adatszemét, biztonsági rések, elavult programok, rosszul megírt alkalmazások, esetleg észrevétlen kémszoftverek - windowsos számítógépedre temérdek veszély leselkedik, amelyek adatvesztést és rengeteg bosszúságot okozhatnak. Ezeket megfelelő programmal egyszerűen és elegánsan meg lehet előzni, vagy ha már beütött a baj, hát el lehet hárítani.

Rendezett PC

Találó a neve az IObit SystemCare programjának, ugyanis gondját viseli Windows operációs rendszerednek, legyen szó akár biztonságról, teljesítményről vagy adatszemétről. A kártevők felkutatása és kiirtása mellett a nyomkövetés ellen is véd kedvenc böngésződben, automatikus szkriptjei pedig naprakészen tartják Windowsodat.

Hirdetés

Szintén teljesen önállóan képes a program kitakarítani az adatszemetet a tárolókról és a rendszermemóriából is, ezáltal géped is gyorsabbá válhat. A registry rendbetételét is rábízhatod, ha pedig olyan fájljaid vannak, amelyektől garantáltan meg szeretnél szabadulni, akkor erre is rendelkezik hitelesített megoldással (DoD 5220.22-M szabványnak megfelelő rutinnal) a SystemCare 14 Pro.

Rendszeredet elsőként alapos mustrának kell alávetned a szoftverrel, ehhez választhatod a hangzatos AI módot. Ilyenkor a SystemCare dönti el, mit érdemes átvizsgálni és javítani, de mielőtt ezt megtenné, azért eldöntheted, hogy valóban szeretnéd-e a sok-sok változtatást. Ha csupán meghatározott részterületre fókuszálnál, például az adatszeméttől szabadulnál meg, vagy valamilyen háttérben futó, erőforrást zabáló programot szeretnél kiirtani, ezt is megteheted, minden modul elérhető. A komplex segédprogram nagyon hasznos, de sajnos a Pro verzióban is maradt néhány zavaró reklám, bár azért ki lehet kerülni ezeket.

Ha szeretnétek remek teljes verziós programokat, biztonsági szoftvereket és értékes PC-játékokat kapni ajándékba, akkor fizessetek elő a havonta megjelenő PC World magazinra, a Prémium és a Gold csomagok mellé számtalan értékes ajándék jár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.