Hirdetés

A pulzusoddal keres szeretőt a randiapp



|

A Fitbitet és az Android Weart is támogatja az app.

Hirdetés

A Once egy randiapp, aminek már több mint 600 000 felhasználója lett négy hónap alatt. Mostantól a Fitbitet és az Android Weart is támogatja a program. 

Hirdetés

A Once minden nap egyetlen lehetséges jelöltet ajánl fel. Ezeket a jelölteket emberek választják össze a profilok és a korábbi kedvelések figyelembe vétele alapján, majd felkutatják, hogy vajon ki tetszene az illetőnek legközelebb. 

A Nagy-Britanniában, Franciaországban és Spanyolországban működő app ezzel merőben eltérőt és újat kínál az ismerkedős appok világában. 

Mire kell a fitbites integráció? A szinkronizálás után meg lehet nézni, ki mit szólt a napi jelölthöz, amikor először meglátta. 

A következő verzió fokozza a téteket, és lehetővé teszi, hogy a másik félnek is megmutassuk, mennyire emelkedett a pulzusunk, amikor megpillantottuk őt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.