Hirdetés

A SkyDrive már szelektíven is szinkronizál



|

Már az Intézőn keresztül is megoszthatóak a fájlok és a mappák.

Hirdetés

A Microsoft frissítette a SkyDrive szolgáltatását, így a jövőben a felhasználók már maguk választhatják ki, hogy mely fájlokat akarják szinkronizálni az eszközeikre. A redmondiak idén májusban nagyszabású újításokat adtak a szolgáltatáshoz, amelyen azóta kétszer annyi adatot tárolnak.

Valószínűleg senkinek sincs szükséges az összes eltárolt adatra, ezért is hasznos, hogy a jövőben kiválaszthatóak a szinkronizálandó fájlok és mappák. Szintén újdonság, hogy a megosztásra már a Windows Intézőből is van lehetőség.

A mappák szinkronizálása beállítható, ami azt jelenti, hogy nem muszáj a teljes tartalmat szinkronizálni, almappákat is lehet külön. A dokumentumok megosztása is egyszerűbbé vált, elegendő jobb gombot nyomni rajtuk, a megosztást választani, a SkyDrive.com-on keresztül pedig azonnal tovább is adhatjuk a fájlokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.