Hirdetés

A ToneCheck jelzi, ha félreérhető e-mailt írunk



|

Egyszerű, és ingyenes segítséget kapunk ahhoz, hogy olvasás nélkül tudjuk, ha jön az elmarasztalás.

Hirdetés

Sokunkkal előfordult már, hogy egy-egy e-mailünkre meglepő módon reagált a címzett, mivel valami oknál fogva teljesen másként értelmezte, mint ahogyan mi szerettük volna. Pontosan ez az, amiben segítségünkre lehet a ToneCheck nevű szoftver, mely ingyenesen is rendelkezésünkre áll, de a fizetős verzió többlettudással rendelkezik.

 

 

Mivel minden negyedik munkavégző szívesebben kommunikál e-mailben, mint szemtől szemben, illetve a dolgozók 50%-a naponta akár 2 órát is képes e-mailezéssel tölteni, ezért hasznos lehet a szoftver, ami a fejlesztők szerint csökkenti a félreértések, félreértelmezések számát. Működése valós időben történik, így levélírás közben azonnal jelzi, ha a hangvétel változik, így lehetőségünk van az azonnali korrekcióra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.