Hirdetés

A vártnál több frissítés érkezik ma a Windowshoz



|

A Microsoft az utolsó pillanatban bővítette a februári felhozatalát.

Hirdetés

Nagy meglepetésre a Microsoft hétfőn bejelentette, hogy az utolsó pillanatban két csomaggal bővítette a februári hibajavító keddjének felhozatalát, így a múlt héten előzetesen kiadott tájékoztatásban szereplő öt másikkal (két kritikus és három fontos) együtt összesen hétre emelkedett a mai napon kiadandó patchek mennyisége.

Hirdetés


Mindkét sürgősen a hullámba betuszkolt frissítés kritikus sérülékenységeket javít: az egyik az Internet Explorer összes támogatott verzióját (6-11) érinti, míg a másik a kliens- és szerveroldali Windows rendszerekkel egyaránt szállított VBScript környezetet teszi biztonságosabbá. A megszüntetett rések távoli kódfuttatásra adnak lehetőséget a támadók számára.


Magyar idő szerint a februári javítások az esti órákban válnak majd elérhetővé; a telepítésük után érdemes lesz ránézni az Adobe Flash-re is, nagy valószínűséggel abból is érkezik majd egy hibajavító verzió.


(Forrás: PCWorld, Microsoft | Fotó: Dzhingarova)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.