Hirdetés

A Vista SP1 már tölthető a kalózok jóvoltából



|

Torrentről már tölthető a kiszivárgott béta.

Hirdetés

A vártnál picit előbb indult a Vista SP1 béta tesztelése, legalábbis egy lelkes kalóz úgy gondolta, hogy kiterjeszti a tesztet a világhálóra is. Ahogy az lenni szokott, a userek már javában töltik is torrentoldalakról a kikerült javítócsomagot, ám mivel ez még tartalmaz hibákat, lehet, hogy több kárt tehetünk vele, mintsem gondolnánk. A Microsoft szerint a legkomolyabb hiba, ami miatt márciusig még várnunk kell a tapasz végleges verziójára az, hogy a csomag rendesen összerúghatja a port a meglévő meghajtó szoftverekkel. Ennek pedig az lehet a legkellemetlenebb vége, hogy egyszerűen letiltásra kerülnek az adott eszközök.

 

A probléma orvosolható>>>

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.