Hirdetés

A Windows 10 tíz nap alatt legyőzte a Windows 8-at



|

A statisztikák nagyon biztatóak a Microsoft új rendszere számára.

Hirdetés

A Windows Insider programnak hála már eleve a térképen volt a Windows 10, a július 29-i start óta azonban rohamtempóban emelkedik a rendszer piaci részesedése.

Hirdetés

A Windows 7 és 8.1 operációs rendszerekről való frissítések miatt a Windows 10 mostanra legyőzte a Windows 8-at, és 3,55 százalékkal az ötödik legnépszerűbb OS. 

Ez azt jelenti, hogy a Windows 7 53,8, a Windows 8.1 14,93, a Windows XP 10,09 százalékkal előzi meg (valamint negyedik az OS X). 

 

 

A Microsoft mindent megtesz azért, hogy a nullára csökkentse a Windows 7 és 8.1 piaci részesedését, illetve, hogy amikor azokat végleg kivonják a forgalomból, akkor ne legyen problémás az átállás a megmaradt embereknek sem. 

A cél az, hogy a Windows 10 2017-re 1 milliárd gépen legyen rajta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.