Hirdetés

Adobe Camera Raw 3.4



|

Az Adobe frissítette a RAW képformátumokat kezelő beépülő modulját

Hirdetés

Az Adobe által kiadott legfrissebb Camera Raw és DNG Converter támogatja a Canon EOS 30D, Epson R-D1s, Leaf Aptus 65 és Aptus 75, Olympus EVOLT E-330 és SP-320, Pentax *ist DL2 és Samsung GX-1S fényképezőgépeket is. A beépülő modul felépítése lehetővé teszi a gyors frissítést, amint az új digitális fényképezőgépek kikerülnek a piacra. A széles körű nyersformátum-támogatásnak köszönhetően az Adobe a gyártók túlnyomó többségét lefedi, és mára már több mint 120 digitális fényképezőgépet támogat.

A Camera Raw 3.4 segítségével a profi fényképészek egyszerűen kezelhetik a nyersfájlokat, a kép minőségének lerontása nélkül. Gyorsabban és egyszerűbben importálhatják és szerkeszhetik felvételeiket, növelhetik kreatív lehetőségeiket, egyúttal időt takaríthatnak meg.

Az Adobe Photoshop CS2-höz kiadott beépülő modul elérhető letöltési oldalunkról is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.