Hirdetés

Adobe CS3 indul!



|

Ön is megnézheti videón a Creative Suite 3 ünnepélyes bejelentését.

Hirdetés

Sokan várták a kreatív munkafolyamatot kiszolgáló Adobe® Creative Suite® 3 termékcsaládot. Az Adobe Creative Suite 3 bemutatását az Adobe egy new yorki rendezvénnyel ünnepli, amely a weben élőben megtekinthető március 27-én keleti parti idő szerint du. 3:30-kor, azaz nálunk 21:30-kor. A webcast megtekintéséhez látogasson el a következő címre: http://www.adobe.com/go/cs3launch.

 

Az új sorozat a Adobe és a Macromedia® termékei legjavát egyesíti, hogy a nyomdai, webes, mobil, interaktív, film és videó előállításhoz kreatív lehetőségeket biztosítson. A cél változatlan, viszont megújultak összetételükben maguk a csomagok.

 

Az Adobe Creative Suite 3 hat teljesen új összeállításban jelentkezik: Design Premium és Design Standard kiadás, Web Premium és Web Standard kiadás és az Adobe Creative Suite 3 Production Premium (utóbbi a video- és média készítők platformfüggetlen csomagja). A termékcsaládot az Adobe Creative Suite Master Collection teszi teljessé, amely egy dobozban tartalmazza az Adobe 12 új tervező és fejlesztő alkalmazását.


A legtöbb Adobe Creative Suite 3 kiadás univerzális alkalmazásként PowerPC és Intel alapú Mac-ekre is kapható lesz, és mind a Microsoft® Windows® XP, mind a Windows VistaTM operációs rendszert támogatni fogja.


A csomag új, közös eleme, az Adobe Device Central jelentősen javítja a mobil kézikészülékekre fejlesztő kreatív szakemberek termelékenységét.

Valamennyi összeállítás beszerezhető lesz az Adobe hivatalos viszonteladóin keresztül és az Adobe áruházában a www.adobe.com/store címen:. Az Adobe Creative Suite 3 Design Premium kalkulált nettó fogyasztói ára 599 000 forint, az Adobe Creative Suite 3 Web Premiumé nettó 509 000 forinf, az Adobe Creative Suite 3 Production Premiumé nettó 599 000 forint, az Adobe Creative Suite 3 Master Collectioné pedig nettó 839 000 forint. Az Adobe felhasználók számos frissítési lehetőséget vehetnek igénybe.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.