Hirdetés

Adobe CS3 indul!

|

Ön is megnézheti videón a Creative Suite 3 ünnepélyes bejelentését.

Hirdetés

Sokan várták a kreatív munkafolyamatot kiszolgáló Adobe® Creative Suite® 3 termékcsaládot. Az Adobe Creative Suite 3 bemutatását az Adobe egy new yorki rendezvénnyel ünnepli, amely a weben élőben megtekinthető március 27-én keleti parti idő szerint du. 3:30-kor, azaz nálunk 21:30-kor. A webcast megtekintéséhez látogasson el a következő címre: http://www.adobe.com/go/cs3launch.

 

Az új sorozat a Adobe és a Macromedia® termékei legjavát egyesíti, hogy a nyomdai, webes, mobil, interaktív, film és videó előállításhoz kreatív lehetőségeket biztosítson. A cél változatlan, viszont megújultak összetételükben maguk a csomagok.

 

Az Adobe Creative Suite 3 hat teljesen új összeállításban jelentkezik: Design Premium és Design Standard kiadás, Web Premium és Web Standard kiadás és az Adobe Creative Suite 3 Production Premium (utóbbi a video- és média készítők platformfüggetlen csomagja). A termékcsaládot az Adobe Creative Suite Master Collection teszi teljessé, amely egy dobozban tartalmazza az Adobe 12 új tervező és fejlesztő alkalmazását.


A legtöbb Adobe Creative Suite 3 kiadás univerzális alkalmazásként PowerPC és Intel alapú Mac-ekre is kapható lesz, és mind a Microsoft® Windows® XP, mind a Windows VistaTM operációs rendszert támogatni fogja.


A csomag új, közös eleme, az Adobe Device Central jelentősen javítja a mobil kézikészülékekre fejlesztő kreatív szakemberek termelékenységét.

Valamennyi összeállítás beszerezhető lesz az Adobe hivatalos viszonteladóin keresztül és az Adobe áruházában a www.adobe.com/store címen:. Az Adobe Creative Suite 3 Design Premium kalkulált nettó fogyasztói ára 599 000 forint, az Adobe Creative Suite 3 Web Premiumé nettó 509 000 forinf, az Adobe Creative Suite 3 Production Premiumé nettó 599 000 forint, az Adobe Creative Suite 3 Master Collectioné pedig nettó 839 000 forint. Az Adobe felhasználók számos frissítési lehetőséget vehetnek igénybe.


Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.