Hirdetés

Állathangokat tanít a Google



|

A Google keresője már az állatok hangját is megjeleníti a találatok között.

Hirdetés

Az internet mindig is kétoldalú lehetőség volt, ha tanulásról volt szó, főleg akkor, ha gyerekeknek akartunk valamit megmutatni. A Google egyik új funkciója mindenesetre sokat segít. 

Hirdetés

A Google keresője immáron egy extra mezőt jelenít meg a keresési találatok fölött, ha az "állathangok" kifejezést írjuk be. 

Ebben megjelennek az egyes állatok, a neveik és egy minta arról, milyen hangjuk van. Természetesen alternatívaként mást is be lehet írni, a "mit mond a kutya" ugyanúgy kiadja a megfelelő találatot. 

A listában összesen 19 állat szerepel, természetesen a kutya, a macska, a kacsa, a ló, a tigris és az elefánt sem hiányzik. 

A Google nem hívta fel komolyabban a figyelmet erre az újítására, ami viszont mindenképp hasznos extra, főleg gyerekeknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.