Hirdetés

Androidot kapnak a Philips Ambilight tévéi



|

Játékra is használhatóak lesznek a készülékek.

Hirdetés

A Philips televíziós részlegének többségi tulajdonát birtokló TP Vision nemrégiben bejelentette, hogy egyes az idei második negyedévben piacra kerülő felső kategóriás Ambilight televíziói már bármely mércével okosnak titulálhatóak lesznek, lévén a Play Store programboltot is elérni képes Google Android operációs rendszerrel fognak rendelkezni.

Hirdetés


Sajnos technikai részletekben nem bővelkedett a sajtóközlemény, azonban a tévék szívét biztosan egy négymagos processzorral rendelkező lapkakészlet fogja adni, a TP Vision nem győzte hangsúlyozni a készülékek kezelőfelületének alacsony reakcióidejét és sima animációt. Természetesen az új Ambilight televíziókon elérhetőek lesznek a korábbi Philips okostévék alkalmazásai is, de a tájékoztató anyagban inkább a „játékkonzolként” való használaton volt a hangsúly; hamarosan meglátjuk, hogy konkrétan mit tudnak a termékek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.