Hirdetés

[FRISSÍTVE] Asztalon is jobb a Windows 8.1



|

Újabb apróságok derültek ki a holnaptól kipróbálható szoftverről.

Hirdetés

Két nappal a Windows 8.1 operációs rendszer ISO-ban is tölthetővé váló előzetesének kiadása előtt a Microsoft hétfőn elérhetővé tette az MSDN (Microsoft Developer Network) előfizetők mindenki számára a Windows Server 2012 R2 előzetesét, amelyből kiderült néhány apróság a valószínűleg sokak által várt Blue frissítéssel kapcsolatban.


A Microsoft az utóbbi 9 hónapban főként a modern felület stoppolásával foglalkozott, ám a Server 2012 R2 előzetese alapján a hagyományos felülethez ragaszkodók is kapnak pár új funkciót. Mint ismeretes, a Windows 8.1-ben már lehet közvetlenül az asztalra bootolni, továbbá a Kezdőképernyőt behozó Start gomb is bekapcsolható a Tálcán, ám friss képernyőképek alapján kikapcsolhatóvá váltak a képernyő tetején lévő forró sarkok (amelyek a modern oldalsávokat hozzák be), a jobb alsó sarokba jobbklikkelve megjelenő gyorsmenübe pedig bekerült a kikapcsolás és újraindítás.


További érdekességek: az Internet Explorer 11 támogatja a Google SPDY/3 protokollt, a weboldalak kitűzhetőek lettek a Kezdőképernyőre, az Intézőben kikapcsolható a „Könyvtárak” (Libraries) szekció.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.