Hirdetés

Átfogó IT-biztonság havi előfizetésért



|

Hirdetés

Az Olaszország területén elérhető szolgáltatás vírusvédelmet, tűzfalat, spamszűrést, szülői felügyeletet (tartalomszűrést) és betárcsázó programok elleni védelmet tartalmaz.

A Sicurito szolgáltatás teljes körű megoldást kínál a biztonságos internetezéshez: vírusvédelmet (ami azonosítja és eltávolítja a rosszindulatú kódokat), tűzfalat (ami véd az internetes támadások ellen), spamszűrést (ami automatikusan eltávolítja a kéretlen e-maileket), szülői felügyeleti megoldást (ami megakadályozza a nemkívánatos honlapok letöltését) és betárcsázó programok elleni védelmet (ami nem engedi, hogy a rosszindulatú programok emeltdíjas számokra cseréljék az internetkapcsolathoz használt telefonszámot).

"A Sicuritóhoz hasonló megoldások azoknak hasznosak, akik nem érdeklődnek a technikai részletek iránt. Ezek a felhasználók nem szeretnének a szoftvervásárlással, az installálással és a finomhangolással foglalkozni, inkább előfizetnek egy teljes körű szolgáltatásra. Ahogy az ilyen felhasználók száma nő, úgy nő az előfizetéses szolgáltatásként értékesített biztonsági megoldások népszerűsége" - mondta el Kalle Korpi, az F-Secure szolgáltatói üzletágának alelnöke.

A Sicurito három változatban kapható: a Sicurito AV vírusvédelmi és betárcsázó programok elleni védelmet, a Sicurito Pro ezeken felül tűzfalat, míg a Sicurito Premium a teljes csomagot tartalmazza. A Sicurito 30 napos próbaváltozatát ingyenesen le lehet tölteni az Infinito.it weboldalról, ezen időszak után a szolgáltatás havi előfizetés ellenében használható. A biztonsági csomag interneten, illetve CD-n rendelhető meg.

"Azt tapasztaltuk, hogy felhasználóink számára az internetes biztonság különösen fontos kérdés, ezért mindenképpen kiváló minőségű biztonsági terméket szerettünk volna fejleszteni. A vezető IT-biztonsági vállalatok közül azért választottuk az F-Secure-t, mert szakértelme és minőségi termékei révén csúcsminőségű, átfogó és testreszabható terméket tudunk kínálni a felhasználóinknak" - nyilatkozta Manuel Orozco, az Alter Ego Communication S.p.A. vállalat internetes és vezeték nélküli szolgáltatásokért felelős igazgatója.

Az F-Secure biztonsági megoldásai előfizetéses szolgáltatásként is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Európa és az Egyesült Államok vezető internet szolgáltatóinak és portáljainak körében. Ide tartozik többek között a T-Online Magyarországon, a Charter Communications az Egyesült Államokban, a Deutsche Telekom Németországban, a Wanadoo Franciaországban, a TeliaSonera Svédországban és Finnországban, a Glocalnet Svédországban, az Elion Enterprices Észtországban, a TDC Cable TV Dániában, a BlueCom Norvégiában, a Czech Telecom a Cseh Köztársaságban és az Elisa Oyj Finnországban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.