Hirdetés

Az Adobe megöli a Rawshootert



|

A fejlesztők felvásárlása után kivonják a piacról az Rawshootert.

Hirdetés

Az Adobe megvásárolta a dániai, koppenhágai székhelyű Pixmantec ApS céget és annak teljes termékvonalát. A fejlesztőcsapat eddig olyan digitális képfeldolgozó szoftvereket készített, amelyek fejlett munkafolyamat-menedzselést és képfeldolgozási lehetőségeket biztosítottak a digitális kamerák RAW formátumú képekhez.

"A Pixmantec RAW-feldolgozási technikájának felhasználásával beválthatjuk azt az ígéretünket, hogy a felhasználók a technológia fejlődésével a már meglévő RAW állományaikat is egyre jobb minőségben szerkeszthetik", mondta John Loiacono, az Adobe Creative Solutions vezérigazgatója.

A folyamat első lépéseként a Pixmantec RawShooter Premium termékcsalád megszűnik, az ingyenes Rawshooter Essentials viszont egészen a Lightroom nyilvános bétaprogramjának a végéig elérhető lesz. A Pixmantec vásárlói számára az Adobe nyújtja a jövőben a támogatást és megfelelő upgrade lehetőségeket is fog biztosítani az Adobe digitális képfeldolgozó programjaihoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.