Hirdetés

Az androidosok többször törlik a játékaikat



|

Az AppsFlyer szerint az androidos felhasználók háromszor valószínűbb, hogy letörölnek egy játékot a készülékükről.

Hirdetés

Az AppsFlyer legutóbbi jelentése szerint az androidos felhasználók sokkal nagyobb eséllyel törlik le az appokat és a játékokat a készülékükről, mint azok, akik iOS-es eszközt használnak. 

Hirdetés

A vizsgálatok során több mint 20 millió app telepítését követték szeptemberben és októberben. Az eredmények szerint 10 appból végül 3-at törölnek az emberek. 

Az androidosok kétszer nagyobb eséllyel távolítanak el egy appot. Mindennek a hátterében a szakemberek szerint az áll, hogy az iPhone-ok és az iPadek tárhelye jóval nagyobb, mint az átlag androidos készülékeké. 

A jelentés alapján a játékokat háromszor nagyobb eséllyel törlik az androidosok. A telepített játékok 43 százaléka végzi később a kukában, míg iOS-en csak a 13 százalékuk. 

Az eltávolítások aránya Amerikában a legalacsonyabb, és a fejlődő régiókban a legmagasabb. Ez nem meglepő, hiszen az olcsó okostelefonok nem csak tárhelyben szűkölködnek, de teljesítményben sem mindig kielégítőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.