Hirdetés

Az elmúlt hetek legjobb mobilos appjai



|

Mutatunk néhány remek alkalmazást okostelefonra.

Hirdetés

Kiváló új appokat gyakorlatilag minden héten találhatunk a nagy alkalmazásboltok folyamatosan frissülő kínálatában. Nem is olyan régen a Google kedveskedett a felhasználóknak egy igazán nagyszerű programmal, a megújult a Google Fotókkal. Ez 16 megapixeles képméretig és 1080p-s videófelbontásig korlátlanul képes menteni az anyagainkat, a mobilos kísérőapp pedig nagyszerűen néz ki. Milyen remek újdonságok akadtak még az elmúlt hetekben? Mutatunk néhányat. 

Hirdetés

 

Google Fotók

Ingyenes

Letöltés: iOSAndroid 

A Google megújult Fotók appja iOS-en is elérhető, és a Google felhőjéhez kapcsolódik. 16 megapixeles felbontásig korlátlan tárhelyet biztosít a fotóinknak, és ettől többre is képes. Képes például a képeket helyek és események szerint szűrni, és kigyűjteni nekünk például a kutyákat, a macskákat, az autókat és a virágokat - mindezt anélkül, hogy mi bármit megcímkéznénk. 

 

Remek lett

 

Pixelmator

Ár: 4,99 euró

Letöltés: iOS

A Pixelmator egy igen komoly tudású és funkciógazdag rétegalapú képszerkesztő. A segítségével nem csak helyrehozhatjuk a képek hibáit, hanem fel is turbózhatjuk azokat. Az appnak hála akár nagyon összetett alkotásokat is készíthetünk iPaden vagy iPhone-on. 

 

Sokoldalú

 

Wi-Fi Mapper

Ingyenes

Letöltés: iOS

Az OpenSignal szakemberei úgy döntöttek, hogy szükségünk lesz egy appra, ami képes megtalálni nekünk az összes ingyenes és megfelelő jelerősséggel rendelkező Wi-Fi hotspotot, szerte a világban. Nagyon hasznos lesz kirándulásoknál és utazásoknál külföldön, illetve hazai terepen, ha kímélni akarjuk a mobilnetes keretünket. 

 

Az ingyen Wi-Fi-t keresi

 

Microsoft Hyperlapse

Ingyenes

Letöltés: Android, Windows Phone

A Hyperlapse nevű Microsoft-app a redmondiak okos algoritmusának segítségével stabilizálja a videóinkat, amelyekből time lapse-stílusú anyagokat tud gyártani. 

 

Time lapse-videókhoz

 

MixRadio

Ingyenes

Letöltés: iOSAndroidWindows Phone

A MixRadio egy olyan zenei streamingszolgáltatás, amely eredetileg a Nokia exkluzív ajánlataként kezdte Windows Phone platformon. Egy ideje Androidon és iOS-en is elérhető. A prémium csomag mellett ingyenes kiadása is van, de a fizetős változat is olcsóbb a Spotify megoldásánál. Gondosan átvizsgált lejátszási listák is segítik a felfedezést. 

 

Ingyenesen is használható

 

Twitch

Ingyenes

Letöltés: iOS | Android

A játékos beállítottságúak jól ismerik a Twitch szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy magunkat streameljük játék közben, vagy pont fordítva, másokat nézzünk. Ez utóbbira már mobilon is lehetőségünk van egy ideje az okostelefonos klienssel. 

 

Meg is lehet beszélni

 

Ti milyen gyakran szedtek le új appokat? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.