Hirdetés

Az IE 7 nem felejt!



|

Hirdetés

Nyissunk meg pár weboldalt több fülön, de egy ablakban. Amikor a bezárás gombjára kattintunk, egy kis panel jelenik meg, figyelmeztetve, hogy több oldalunk nyitva maradt, valóban be szeretnénk-e zárni az ablakot. Ebben a figyelmeztetést megjelenítő ablakban kattintsunk a Beállítások megjelenítése gombra, majd a megjelenő opciók közül jelöljük ki a Nyissa meg ezeket az Internet Explorer legközelebbi használatakor lehetőséget. Legközelebb, amikor elindítjuk, a böngésző ott fogja folytatni a böngészést, ahol legutóbb bezártuk. Arra vigyázzunk, hogy csak a legutóbbi bezáráskor használt füleket nyitja meg, tehát a legközelebbi kilépéskor újra be kell jelölni ezt a lehetőséget!

 

 

closeall.jpg
 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.