Hirdetés

Beépített csevegőt kapott a Firefox 41



|

Ezen felül már profilkép is beállítható a Firefox-fiókhoz.

Hirdetés

Telepíthető a Mozilla Firefox 41. A legújabb főverzió nem hozott eget rengető újdonságokat, azonban a Hello névre hallgató beépített csevegője a hang- és videohívásokon túl végre hagyományos chatelésre is használhatóvá vált. A Hello használatához továbbra sincs szükség semmilyen felhasználói fiók létrehozására, csak egy linket kell megosztani a csevegőpartnerrel.

Hirdetés


A másik látványosabb újdonság, hogy most már profilképet is be lehet állítani az opcionálisan használható Firefox-fiókban. Az évek óta elérhető szolgáltatással a böngésző adatait (könyvjelzőket, jelszavakat és egyebeket) lehet szinkronizálni a különféle eszközökön használt Firefoxok közt. Pusztán kozmetikai jellegű újításról van szó.


A Firefox 41 újdonságainak pontos listájára kíváncsiak a Mozilla weboldalán pallérozhatják magukat. A felhasználók többségénél automatikusan települni fog a legújabb változat, ám amennyiben ez mégsem történik meg, akkor innen tölthető le a telepítőkészlet.


(Forrás: OMG!Ubuntu | Nyitókép: Arturo Martinez)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.