Hirdetés

Beépített Flash lejátszóval jön a Windows 8



|

Egyes weboldalak esetében a Metro felületes böngészővel is működni fog a lejátszó.

Hirdetés

Egymástól függetlenül több a Windows 8 Release Preview-t már tesztelő megerősítette, hogy a Microsoft új operációs rendszere beépített Flash lejátszóval fog rendelkezni. Állítsuk szerint a Google Chrome-hoz hasonlóan az Internet Explorer 10-nek is már a részét fogja képezni a plugin, így annak frissítéseit sem kell majd külön telepíteni.


Ennél is érdekesebb, hogy a korábbi tájékoztatás ellenére a Metro felületű Internet Explorerben is használható lesz az Adobe beépülője, azonban csak a Microsoft által engedélyezett – például Youtube, Vimeo, BBC, CNN, Wired - weboldalakon. Meglepő módon az Adobe elvileg a Microsoft rendelkezésére bocsájtotta a Flash forráskódját, a redmondiak programozói jelenleg azon dolgoznak, hogy a Windows 8 ARM architektúrás változatán is fusson a beépülő.


Természetesen a Windows 8 hagyományos felületű böngészőjében minden weboldal esetében működni fog az Adobe Flash.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.