Hirdetés

Binges appok az Office 365-höz és 2013-hoz



|

A Microsoft a kereséssel próbálja kombinálni az Office újdonságait.

Hirdetés

A Microsoft öt új ingyenes Bing-appot adott ki az Office 365-höz és az Office 2013-hoz. Ezek az alkalmazások úgy igyekeznek segíteni a szövegszerkesztést és a táblázatkezelést, hogy keresési funkciókat integrálnak a szoftverekbe. Az Excelbe például pénzügyi és térképes kiegészítő érkezett, míg a Wordhöz hír-és képkereső app is jött.

A szoftveróriás az elmúlt héten adta ki a 2013-as és az előfizetésre optimalizált változatát az Office-nak. Utóbbit Office 365 Home Premium néven kell keresni, a felhasználók pedig havi vagy éves fizetést választhatnak az előfizetést tekintve.

Az új binges alkalmazások hasonlóan működnek, mint azok, amelyek már elérhetőek voltak Windows 8-ra, Windows Phone-ra és Xbox-ra. A Bing Maps for Office egy adatvizualizációs eszköz Excelhez, amely minden szükséges térképfunkcióval felvértezi a programot. A Bing Finance pénzügyi portfóliós táblázat készítésében segít, a Bing News Search pedig hírek és kapcsolódó videók keresését segíti a Wordben. A Bing Image Search segítségével közvetlenül a Wordből kutathatunk képek után, míg a Bing Dictionary az angol szavak definícióval és betűzésével segít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.