Hirdetés

Biztonság: Socomec NeTYS szünetmentes táp



|

Fontos, hogy értékes eszközeinket védjük a túlfeszültségtől és a hirtelen áramkimaradások ellen.

Hirdetés

A Socomec kevésbé ismert cég az otthoni gépek piacán, eszközeik ugyanis elsősorban a sokkal magasabb követelményeket támasztó szerverek védelméhez készülnek. A NeTYS család viszont olyan, elegáns megjelenésű, kompakt termékeket foglal magában, amelyeket kifejezetten otthoni vagy munkahelyi számítógépünk védelmére fejlesztettek ki.

 

socomec2.jpg

 

 

Az 550 és 750 VA teljesítményű akkumulátorokkal felvértezett változatok egy átlagos, TFT-monitorral szerelt számítógépet körülbelül 20, illetve 30 másodpercig képesek ellátni a működéshez szükséges feszültséggel. Ezek az idők teljes terhelésre igazak: tehát ha nem épp egy játékot vagy videokonverziót futtatunk, akkor akár egy-két percre is feltornázhatjuk az értéket.

 

socomec3.jpg

 

 

Ennyi idő – ha szűkösen is, de – elegendő ahhoz, hogy fontos adatainkat kimentsük. A rendszer soros RS232, illetve USB-csatlakozón keresztül felügyelhető – szoftvert azonban nem mellékelnek a dobozban, ezt a gyártó weboldaláról tölthetjük le. A 220 voltos aljzatokba legfeljebb hat dugót csatlakoztathatunk, ezek közül mindegyiket biztonságban is tudhatjuk a pár ezred másodperces áramkimaradásoktól és a villámcsapásoktól; hosszabb távú kimaradás esetén azonban csak négy dugót tud ellátni a beépített akkumulátor. Egy átlagos asztali számítógép esetében még legalább két dugaszunk marad, például külső merevlemez vagy nyomtató csatlakoztatására. További előny, hogy az eszközt a burkolat kialakításának köszönhetően akár a falra is rögzíthetjük.

 

 

 

Adatok:

 

  • 550 és 750 VA teljesítményű változatokban is elérhető
  • USB- és RS232 csatlakozás a számítógéphez
  • 6 földelt dugasz túlfeszültség-védelemmel, ebből 4 akkumulátoros
  • RJ11 dugasz a telefonvonalon keresztül érkező túlfeszültség elleni védelemhez
  • Asztalra vagy földre állítható, falra is szerelhető
  • Könnyen cserélhető akkumulátor

Értékelés:

Socomec Sicon NET750D-PL

Előny: kis méret, könnyen elhelyezhető

Hátrány: nem kapható nagyobb akkumulátorral

Teljesítmény: 79%

Szolgáltatás: 85%

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.