Hirdetés

Bosszantó hibák a májusi PC Worldben



|

A legidegesítőbb rendszerhibák és azok javításai egy helyen. Friss magazinunkban kipofozzuk a Windowst, az Androidot, ráadásul az IObit biztonsági csomagjával is megajándékozunk.

Hirdetés

Nem érdemes azonnal a telepítő médiát keresni, amint a Windows rakoncátlankodni kezd. Teljesen természetes, hogy néha váratlan hibajelenségeket produkál, hiszen csak az hibádzik, aki dolgozik - ám szerencsére a gikszerek többségére felkészülhetünk, a felugró hibajelzésekre higgadt választ adva. Májusi számunkban a Microsoft operációs rendszerének 50 leggyakoribb problémáját vettük nagyító alá, hogy megmutathassuk azok javításait. Sőt, a tragikus Windows frissítéseket is számba vettük, egyúttal megmutatva, hogy miként védekezhetsz ellenük.

 



Friss magazinunkban emellett kipofozzuk az Androidot és a Total Commandert, beüzemeljük a Chrome OS-t, és a szervizesek alapvető géptelepítési trükkjeit is megmutatjuk. A tartalomból szemezgetve ezen felül a húszezres processzorok, a GeForce GTX 960-as videokártyák, olcsó hibridek és MILC-es fényképezőgépek összehasonlító tesztje is mindenképpen említést érdemes. Ráadásul Magyarországon elsőként egy 3D nyomtatót is leteszteltünk.

 



A lap mellé ezúttal is számos ajándékot csomagoltunk. A Photo Superguide ajándék magazinunkból megtudhatod a fényképezés legfontosabb trükkjeit, az Ashampoo Music Studio segítésével egy alapvető zenei mindeneshez juthatsz, míg az IObit kiegészítő védelme remek szolgálatot tehet a PC World mellé járó vírusvédelmi csomagok (ESET, Agnitum, G Data és Panda) mellett.

További témáink részletesebben:



Géptelepítés, ahogy a profik csinálják

Szeretnél könnyen és gyorsan jó gépet építeni? Megmutatjuk a szervizesek trükkjeit a hardver összeszerelésétől az első indításig.

Hüvelykről hüvelykre

Teljes pályás letámadást indított az Android és a Windows, több fontos eszközkategóriát bevonva a csatába.

Tükör nélkül, cserélhető objektívvel

Megvizsgáltunk a MILC fényképezőgépek közül hat 150 ezer forintos masinát, megkeresve a legjobb választást.  

Chrome OS-rajt

Egy csavarintás itt, egy kis hegesztés ott, és már használhatod is a Google operációs rendszerét: bemutatjuk, hogyan varázsolhatsz Chromium OS-t bármilyen PC-re.

 

Hirdetés


Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazin a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.