Hirdetés

Csak nyáron érkezik frissítésként az IE9



|

Júniusig nem fog a Windows Update szolgáltatáson keresztül automatikusan frissülni böngésző.

Hirdetés

Ryan Gavin, az Internet Explorer Üzleti és Marketing csoportjának a vezető igazgatója a Windows blogján bejelentette, hogy június végéig az Internet Explorer 9 nem fog automatikus frissítésként megjelenni a Windows Update szolgáltatásán.

 

 



"Mindezt azért tesszük, hogy az üzleti felhasználóink százmilliói fel tudják készíteni gépeiket az alkalmazás érkezésére, megtervezve annak a bevezetését. A Föld legnépszerűbb böngészőjének a készítőjeként felelősséget érzünk, s elég időt akarunk adni a webfejlesztőknek, hogy oldalaikat 100 százalékos biztossággal fel tudják készíteni az Internet Explorer 9 érkezésére"
- írja Ryan Gavin.

A böngésző béta és RC verziójú felhasználóinál az automatikus frissítés hamarabb érkezik, mivel a Microsoft szakemberének az elmondása alapján esetükben már tegnap élesítették a Windows Update szolgáltatáson érkező frissítést.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.