Hirdetés

Csendes frissítésekkel újít a Firefox



|

A Mozilla azt szeretné elérni, hogy a felhasználókat kevesebbszer zavarja meg egy-egy frissítés.

Hirdetés

A Mozilla csendes frissítéseken dolgozik a Firefox böngészőjéhez. A fejlesztők ezzel azt szeretnék elérni, hogy kevesebbszer zavarja meg egy-egy frissítés a felhasználókat.

 

Jelenleg a Firefox megkeresi és letölti a szükséges frissítéseket automatikusan, de amikor azokat engedélyezni kell, akkor a böngészőt minden esetben be kell zárni a változtatások érvényesítése előtt. Ez természetesen sokszor azt is jelenti, hogy a böngészés közepén kell újraindítani a Firefox-ot, és megvárni a frissítések alkalmazását.

 

A Mozilla tervei szerint a jövőben a frissítéseket úgy engedélyezik majd, hogy a böngésző tovább futhat, a felhasználó pedig amikor újraindítja a Firefox-ot, akkor minimális idő alatt betölt a program. Szintén fontos újítás lesz, hogy ezentúl nem kell a Windows UAC-vel küzdeni minden egyes frissítés engedélyezésekor - elegendő lesz egyszer igent nyomni a szolgáltatásra, onnantól kezdve pedig a frissítés mindig magától történhet. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.