Hirdetés

Decemberben jön a metrós Firefox



|

Plusz pénteken frissítés érkezett az aktuális verzióhoz.

Hirdetés

Közérdeklődésre számot tartó információk kerültek nyilvánosságra a Mozilla Alapítvány eheti szokásos megbeszélésének közzététele után, ugyanis a Wikijük tanúsága szerint a Windows 8 modern felületét használó róka a 26-os főverzióval válhat majd elérhető, azaz december közepén érkezhet meg.

Hirdetés


A hagyományos felületű verzió kapcsán nem sok információ került napvilágra, bár többek közt feltűnt az alapítvány munkatársainak, hogy néhány felhasználónak nem tetszik a JavaScript kikapcsolási lehetőségének eltüntetése a Beállítások panelről. Ezen lap alapján úgy tűnik, hogy a 25-ös verzió az előzetes terveknek megfelelően már a Google Chroméra hasonlító Australis felülettel válhat elérhetővé.


Végül megemlítendő, hogy pénteken frissült a múlt héten kiadott Firefox 23, a fejlesztők három hibát orvosoltak: Windows Vistán hibásan jelentek meg egyes H.264 videók, nem működött a helyesírás-ellenőrzés a nem csak ASCII karaktereket tartalmazó profilnevek használatakor, továbbá WebRTC esetében torzított és késett a hangátvitel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.