Hirdetés

Dedikált webhelyet kapott a Google Hangouts



|

Újabb szolgáltatás próbál szerencsét a Google+ közösségi hálón kívül.

Hirdetés

A Google+ közösségi portál nem fogja mostanában bezárni a kapuit, azonban a keresőcég folytatja azon részeinek különálló szolgáltatásokba szervezését, amelyek teljesítményét egyértelműen visszafogja a vele való integráció. Első lépésben a Fotók került ki belőle, mostanra pedig megkezdődött a Youtube-bal való szétválasztása is.

Hirdetés


A legújabb fejlemény, hogy mostantól kezdve a Skype-rivális Hangouts használatához sem kell bejelentkezni a Google+ szolgáltatásba, a csevegő a hangouts.google.com webcímen egy teljesen új felülettel várja a felhasználókat. A szöveges mellett hang- és videocsevegésre használható Hangouts ettől függetlenül még elérhető a Google+ felületén belülről is.


A lépés nem meglepő, az új webes Hangouts talán képes lesz bevonzani azon felhasználókat, akik a Google+ aktív kerülése miatt nem kívánták használni a részét képező csevegőt.


(Forrás: The Verge, Jordanna Chord | Nyitókép: goddard studio 13)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.