Hirdetés

Directory Compare 3.3



|

Íme egy egyszerű, ingyenes fájl- és mappaszinkronizáló alkalmazás.

Hirdetés

Mindenkinek vannak fontos dokumentumai, képei vagy egyéb állományai, amelyeket szeret biztonságban tudni, ezért több merevlemezen vagy egy véletlen letörlés ellen védett mappában tárol belőlük egy második példányt. A biztonsági mentés művelete igencsak fontos, amihez szerezhetünk drága vagy éppen olcsó programokat, de akár kézzel is elvégezhetjük a fájlok kiválogatását vagy a könyvtárak összefésülését. A Directory Compare egy olyan ingyenes megoldás, amelynek a használatával egyszerű keretek között oldhatjuk meg a mappák tartalmának összehasonlítását és összefésülését. A kezelőfelület ennek megfelelően fapados ugyan, de az alkalmazásához ez is tökéletesen elegendő.

 

 


 

A használata roppant egyszerű: a forrás és célmappák megadása után elindíthatjuk a keresést, amelynek során a rendszer listázza azokat az állományokat, amik az előző keresés óta megváltoztak. A keresés természetesen testre szabható, hiszen az egyes mappákon belül kivételeket is fel lehet venni, amennyiben egyes alkönyvtárak másolatára nincs szükség, illetve fájltípusok és fájlnevek alapján is lehet szűrni, keresni.

A mappák és fájlok tartalmának összehasonlítását követően a frissítés, szinkronizálás és tükrözés opciók között választhatunk. Frissítésnél a szoftver a forrásmappában lévő fájlok dátumát hasonlítja a célmappában találhatókkal és az újabbakat átmásolja, míg a szinkronizálás ugyanezt csinálja oda-vissza, tehát nemcsak a forrásból másol a célmappába, hanem fordítva is – ahol újabb fájlt talál. A tükrözés két könyvtár tartalmát hasonlítja össze és minden változást végrehajt annak érdekében, hogy az adott két mappa tartalma teljes mértékben megegyezzen – ha állománytörlés történt, akkor azt újból megteszi!


Adatok

  • Mappák tartalmának összehasonlítása, összefésülése, szinkronizálása, tükrözése
  • Keresés szűrése
  • Keresési kivételek felvétele
  • Hordozható változata is van
  • Fejlesztő: Juan M. Aguirregabiria
  • Ár: ingyenes
  • Web: tp.lc.ehu.es/jma/win32/dirco.html


Előny: gyors, könnyű kezelni
Hátrány: minimáldizájn, kicsit bonyolult automatizálás
Teljesítmény: 5
Szolgáltatás: 4,5
Ár/érték: 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.