Hirdetés

Dobozban a Windows Vista!



|

A Microsoft grandiózus rendezvényen indította útjára a Vista és az Office 2007 angol verzióját. Ennek örömére a Microsoft Magyarország bejelentette a magyar Vista csomagok várható árait.

Hirdetés

Magyarországon a Windows Vista angol nyelvű verziója február 1-től lesz megrendelhető a kiskereskedőknél. Már biztosnak látszik, hogy az első konfigurációk magyar nyelvű előtelepített verzióval február végén lesznek elérhetőek egyes viszonteladók polcain, a szoftver előtelepíttet és dobozos formában széles körben pedig március közepétől lesz elérhető.

 

ms_launch.jpg


A tesztelési folyamat során a Windows Vista béta verzióját itthon mintegy 25 000 felhasználó töltötte le, a 2007-es Office rendszert pedig több mint 15 000-en. A Microsoft közel 75 000 béta verziót osztott ki a termékből, míg a béta programban – hozzájárulva ezzel a teszteléshez – 5 000 hazai számítástechnikai szakember regisztrált.


A Microsoft Magyarországon több mint 120 partnercég ezret is meghaladó szakemberét képezte ki különböző fórumokon. Jelenleg több mint 25 olyan hazai cég működik, amely már fejlesztett, vagy most fejleszt megoldásokat a 2007-es Office platformra.


A magyar verziók árairól előzetesen annyit jelentettek be, hogy a Windows Vista itthon 5 verzióban lesz elérhető: Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, és Windows Vista Ultimate kiszerelésben. A Vista Home Basic ára az XP Home-éval egyezik majd meg, a Vista Business pedig a Windows XP Pro árán lesz kapható, de az árakat a mennyiségi licencelés, illetve a viszonteladók és kiskereskedelmi áruházak árpolitikája szabja majd meg. A legnagyobb, Ultimate verzió áráról egyelőre még nincs információ, a vállalatoknak szánt Enterprise pedig csak mennyiségi licencelés keretében szerezhető be, „dobozos” változata nincs.


A Microsoft Magyarország a Windows Vistát és a 2007-es Office rendszert 2007. február 20. és március vége között számos hazai rendezvény és fórum keretében tervezi bemutatni vállalati ügyfelei, partnerei és a végfelhasználók számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.