Hirdetés

Dollármilliókért loptak Xboxot



|

1,9 millió dollár értékben loptak el Microsoft Xbox 360 konzolokat

Hirdetés

Értesüléseink szerint 1,9 millió dollár értékben loptak el több ezer Xbox 360 konzolt egy angliai raktárból, Lichfieldben. Mindezt két menetben hajtották végre: egy szállítmány 1,4 millió dollár értékben tűnt el, majd csütörtök reggel egy kamiont "térítettek el", amelyben fél millió dollárért voltak konzolok.

A kamiont már sikerült a rendőröknek megtalálniuk, és vizsgálódnak az ügyben is, hogy a két lopásnak van-e köze egymáshoz. A jelenlegi teória az, hogy a lopásnak nem volt más célja, mint eladni a konzolokat a fekete piacon a karácsonyi vásárlási őrületben. A konzol ára Angliában 80 000 és 120 000 Ft között mozog, és az egyik legkelendőbb áru, a The Times szerint.

 

A rendőrség mindenki figyelmét felhívta, hogy aki lopott konzolt vásárol, nem fogja tudni garanciáját érvényesíteni, továbbá megkértek mindenkit, akinek gyanús körülmények között ajánlanak fel konzolt vásárlásra, azonnal értesítse a legközelebbi rendőrörsöt.

Az előzetes felmérések alapján egyébként 4000 darab konzol tűnt el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.