Hirdetés

Egy svájci cég oda csapna az Apple-nek és a Google-nek, ahol fáj



|

A Swatch nem csak új okosórákat akar, hanem új operációs rendszert és hosszabb üzemidőt is.

Hirdetés

A Swatch Svájc legnagyobb óragyártója, és hamarosan nagyot dobna a viselhető eszközök piacán. A gyártó nem csak új okosórát fejleszt, de saját, új operációs rendszert is, ami 2018 végén debütálna. 

Hirdetés

Nick Hayek, a Swatch ügyvezetője elárulta a Bloombergnek, hogy a Tissot márkát erősítik tovább az új okosórával. A Swatch olyan területen szorongatná meg az Apple Watch-ot és az Android Wear-alapú órákat, amelyre mindenki panaszkodik. A cél az, hogy ne legyen probléma az üzemidő. 

Az új rendszer állítólag nem csak kevesebbet fogyaszt majd, de az adatainkat is jobban védi.

Elsőre meggyőzőnek tűnik a Swatch stratégiája, ugyanakkor hozzá kell tennünk, hogy 2018 végére rengeteget fejlődhet a viselhető eszközök üzemideje. 

Luca Solca, a luxusórákkal foglalkozó elemző szerint ráadásul az új rendszer sem feltétlenül jó ötlet: szerinte az emberek az okosórák használatakor elvárják, hogy minden app ott legyen, ami az okostelefonjukon van. Az elzárt OS ezt a kritériumot nem tudja teljesíteni. 

A Swatch új rendszere iránt mindenesetre már több mint 100 cég érdeklődött a Szilícium-völgyből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.