Hirdetés

Egységesebb lesz a Firefoxok megjelenése



|

Az összes platformon azonos filozófiára épülő kinézetet ad böngészőjének a Mozilla.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a nonprofit alapítvány munkatársai még idén látványos változtatásokat eszközölhetnek a mobilos és „asztali” Firefox webböngészőikben, hiszen tegnap közkézre adták a szoftver minden platformon egységes filozófiára épülő, frissített megjelenésére vonatkozó látványterveiket.


Sajnos azt nem tudni, hogy a Mac OS és Linux felhasználók mennyit fognak majd látni a ráncfelvarrásból, hiszen ezen platformokon eddig sem csiszoltak sokat az alkalmazás külcsínén a dizájnerek, a mostani képeken is csak a böngésző hagyományos és Metro Windows felületekre megálmodott, továbbá a mobilos / tabletes Android verziók láthatóak.


Megemlítendő, hogy a tradicionális Windows-os GUI tervének első változata már hónapokkal ezelőtt nyilvánosságra került, a fogadtatása pedig meglehetősen vegyesre sikeredett, hiszen kritikusai szerint arcpirítóan mímeli a Google Chrome-ot.

 
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.