Hirdetés

Elérési útvonal megadása a Vista Intézőben



|

Hirdetés

Mindössze pár kattintás és visszaléphetünk, vagy más mappába ugorhatunk, nem kell keresgélni a könyvtárfán. Egyes alkalmazásokból (vagy éppen oda) szükségünk lenne a teljes elérési útvonal kiírására a címsorban – szerencsére egy kis trükkel ezt is megvalósíthatjuk.

 

Ha az aktuális elérési útvonalra van szükségünk, akkor kattintsunk a jobb egérgombbal a sorba, és válasszuk a Cím másolása szövegként menüpontot. Ilyenkor a teljes útvonal vágólapra kerül, ahonnan be tudjuk illeszteni bármely alkalmazásba. Amennyiben az Intézőben szeretnénk egy mappára ugrani a vágólapon lévő útvonal segítségével, kattintsunk egyet a címsor egy üres területére, és akkor már be tudjuk illeszteni az elérést, amelyet az <Enter> billentyű lenyomására aktiválhatunk.

 

edit.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.