Hirdetés

Elérhető a Windows 8.1 RTM próbaváltozata



|

Három hónapig tesztelhető ingyen az Enterprise kiadás.

Hirdetés

A tegnap kiadott 8.1-es frissítéssel ugyan a Microsoft rengeteg hibáját orvosolta a tavaly októberben piacra dobott Windows 8-nak, azonban a felhasználók egy tábora érthető okból a megvásárlása előtt azért szeretné inkább kipróbálni az operációs rendszert.

Hirdetés


Ennek megkönnyítése céljából a vállalat publikusan elérhetővé tette a Windows 8.1 Enterprise kiadásának 90 napos próbaverzióját. Ugyan a szoftver kimondottan cégek nevében tesztelő informatikusoknak készült, ám a telepítőkészletének (ISO) letöltéséhez csupán egy Microsoft-fiókra van szükség, a redmondiak tiltás helyett csak nem ajánlják az átlagos felhasználók általi installációját. Terméktámogatás természetesen nem jár hozzá, de a szokásos foltozásokat a Windows Update-en keresztül megkapja.


Ezen túlmenően némi nyelvismeret (angol, német, spanyol, olasz, francia, japán, koreai, portugál, orosz vagy kínai) is szükségeltetik a használatához, magyarul nem érhető el a próbaverzió. Az érdeklődők ide kattintva szerezhetik be az operációs rendszert, ám mi is csak azoknak javasoljuk a tesztelését, akik tudják mit tesznek.


Az Enterprise kiadás annyiban különbözik a Windows 8.1 / Windows 8.1 Pro változatoktól, hogy számos nagyvállalatok számára szükséges felügyeleti eszközt tartalmaz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.