Hirdetés

Elindult a Microsoft Office Insider program



|

Az Office 365 előfizetői mostantól tesztelhetik a jövőbeli kiadásokat.

Hirdetés

A Windows 8 bejelentésekor elindított Windows Insider program hatalmas sikernek bizonyult, az operációs rendszer önkéntes tesztelői rendkívül hasznos tanácsokkal és telemetrikával látták el a Microsoftot. Persze maga a Windows 8 nem mindenkinek tetszett, mindenesetre a szoftver ellen tipikusan felhozott vádak inkább az alapvető dizájnt érintették, mintsem a puszta technikai minőséget.

Hirdetés


Ezen felbuzdulva a Microsoft most elindította az Office Insider programot, amely keretében az Office 365 előfizetéssel rendelkező kalandorok használhatják az irodai szoftvercsomag előzetes kiadásait. Első körben Windows és Android rendszereken élesítették a béta kiadási csatornába való belépés lehetőségét, de néhány hónapon belül a Mac OS X-esek is felcsaphatnak majd insidernek.


(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.