Hirdetés

Elkészülhet a VLC Player metrós változata



|

A fejlesztőknek már majdnem sikerült összeszedniük a szükséges támogatást a Kickstarteren.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a rendkívül népszerű VLC Playerből belátható időn belül elkészülhetnek a Windows 8/RT modern grafikus felületén, továbbá a Windows Phone 8 operációs rendszeren futó verziók, hiszen a VideoLAN önkénteseinek már majdnem sikerült összeszedniük a fejlesztéshez szükséges anyagi támogatást.


Kickstarteres projektje keretében a komoly kihívást jelentő fejlesztések belátható időn belüli leszállításához a csapat 40 ezer fontot kért a közösségtől: ezen hír írásának idején 2343 támogatótól 37337 font jött be, a maradék összeszedésére pedig még 7 nap állt rendelkezésre. Természetesen a szoftverek elkészültük után ingyenesek és nyílt forráskódúak lesznek, a támogatók nevei bekerülnek a lejátszó egyik menüjébe, 25 font feletti közreműködés esetén pedig ajándéktárgyak is járnak a szívességükért cserébe.


A tervek szerint a VLC Player új változatai teljes mértékben meg fogják örökölni a jól ismert asztali alkalmazás összes funkcióját, így ha valaki egy jetpacknél realisztikusabb célra kíván adakozni, annak érdemes lehet elgondolkodnia a projekt támogatásán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.