Hirdetés

Előzetes azonosítás nélküli vírussemlegesítés



|

Hirdetés

A PandaLabs szakemberei szerint a Mytob férgek két új, és potenciálisan veszélyes variánsa, az EC és az EB világszerte gyorsan terjed. A Panda Software által kifejlesztett TruPrevent proaktív technológia, amely felismeri és blokkolja az ismeretlen malware-t (rosszindulatú szoftver), hatékonynak bizonyultak ezen rosszindulatú programkód támadásainak megakadályozásában. Így azok a felhasználók, akiknek számítógépén ez a technológia installálva van, kezdettől fogva védettek, ellentétben azokkal, akik hagyományos antivírus termékekkel rendelkeznek.

Luis Corrons, a PandaLabs igazgatója szerint a "TruPrevent Technológia a malware-ek jelenlétét a viselkedésének analizálása útján határozza meg. Ez az innovatív technológia megfigyeli egy alkalmazás lépéseit, és ha azok - együttesen - károsak lehetnek a rendszerre nézve, akkor leblokkolja azokat, illetve a gyanús fájlt elküldi a PandaLabs részére, ahol a potenciális veszélyt alaposan analizálják, majd szükség esetén egy megfelelő ellenszert hoznak létre. A TruPreventTM Technológia nem a hagyományos antivírusok helyettesítői,hanem azok kiegészítői, és összhangban állnak a Panda Software azon stratégiájával, hogy a technológiák kombinálásával a lehető legmagasabb szintű biztonságot kell elérni az Internet veszélyeivel szemben.

"2004. augusztusi bevezetése óta a TruPrevent Technológia több mint 6000, korábban ismeretlen malware-t ismert föl. Ez azt is lehetővé teszi számunkra, hogy a leggyorsabban hozhassunk létre ellenszert az új malware-ek ellen, a hagyományos antivírus megoldásainkhoz", állapítja meg Corrons.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.